Natuurlijke facelift voor mannen en vrouwen


Toets het woord, bijvoorbeeld "angst" in de zoekbalk en druk op "zoek!". Je krijgt dan een of meerdere remedies.
 

Voor een volledig overzicht, indien je geen zoekwoord weet, klik dan op een van de onderstaande buttons
 

Wijze van innemen. Doe twee tot vier druppeltjes van iedere uitgezochte remedie uit het basisflesje in een 30 ml pipetflesje gevuld met vers bronwater zoals bijvoorbeeld Spa blauw zonder koolzuur. Neem niet meer dan 6 remedies tegelijk. Het is beter om de gemoedstemmingen één voor één te behandelen. Neem hiervan
4 x4 druppeltjes per dag, 6 x 4 druppeltjes mag ook. De 4 druppeltjes kunnen in een sapje of in een glas water worden gedaan.Dit flesje blijft ongeveer 2 weken goed, daarna een nieuw flesje maken.
Het aanraken van de tong met het pipetje dient vermeden te worden, daar speeksel het water in het flesje troebel kan maken.


Bach Bloesem remedies zijn ontwikkeld door Dr. Edward Bach, een homeopaat uit Engeland. Hij vond dat er een natuurlijke manier moest zijn om van je negatieve buien en een vervelende manier van doen af te laten komen, zodat je gelukkig kunt worden. - Negatieve buien kunnen ontstaan doordat je een energie-gebrek hebt.

Dr. Bach ontdekte dat bepaalde planten en struiken de energie van een mens kunnen verhogen, bij bijvoorbeeld: - piekeren; - gebrek aan zelfvertrouwen, enz. Het heeft vaak te maken met een tekort aan een bepaalde energie. Dit energie-tekort kan ontstaan door bepaalde situaties die je meemaakt of hebt meegemaakt, zoals onaardig gedrag door mensen uit je omgeving of door scheiding van je ouders of overlijden van een van je ouders of een ander familielid.

Er zijn type-remedies en er zijn stemmingsremedies.
- Type remedies, horen speciaal bij bepaalde type mensen, zoals bijvoorbeeld:
- iemand, die altijd alles doet om de lieve vrede te bewaren, ook al is hij of zij het er niet mee eens; of 
- iemand, die geen nee kan zeggen, die altijd doet wat anderen willen ook al is hij of zij veel te moe; of 
- iemand, die altijd maar stoer is en niet in staat is om ook eens zijn of haar gevoelens te tonen; of 
- iemand, die altijd de schuld op zich neemt, terwijl hij of zij daar geen reden voor heeft. 
- Stemming-remedies horen bij bepaalde stemmingen, zoals bijvoorbeeld: - bang zijn voor ziekte of voor bepaalde situaties; 
- depressief gevoel hebben, net alsof er een donkere wolk boven je hoofd hangt; 
- minderwaardigheidsgevoel Dit zijn enkele voorbeelden.

Wijze van innemen. Doe twee tot vier druppeltjes van iedere uitgezochte remedie uit het basisflesje in een 30 ml pipetflesje gevuld met vers bronwater zoals bijvoorbeeld Spa blauw zonder koolzuur. Neem niet meer dan 6 remedies tegelijk. Het is beter om de gemoedstemmingen één voor één te behandelen. Geef hiervan
4 x4 druppeltjes per dag aan het kind. De 4 druppeltjes kunnen in een sapje of in een glas water worden gedaan.Dit flesje blijft ongeveer 2 weken goed, daarna een nieuw flesje maken.
Het aanraken van de tong met het pipetje dient vermeden te worden, daar speeksel het water in het flesje troebel kan maken.

Terug naar boven
Wat zijn Bach remedies

copyright © 2000/2001 Topcure

Disclaimer

Natuurlijke facelift voor mannen en vrouwen