DMAE Forte dimethylaminoethanol 500 mgDMAE FORTE 500 MG DMAE bestellen

dmae forte aov 500 mg
DMAE FORTE 500 MG


Aanbevolen door Marjo Horn

Toepassingsmogelijkheden

Voor het behoud en de bescherming van gezonde cellen en weefsels; ter bescherming tegen vrije radicalen; ter bevordering van het concentratievermogen; voor verbetering van het geheugen; voor betere leerprestaties; life-extension preparaat.


Samenstelling per capsule
dimethylaminoethanol (puur) 500 mg
Eigenschappen
DMAE (DiMethylAminoEthanol) wordt aangetroffen in vissoorten, zoals sardientjes en ansjovis. De stof combineert een krachtige bescherming van gezonde cellen en weefsels met een stimulerende invloed op het leer- en denkvermogen.


De cel- en weefselbeschermende eigenschappen van DMAE zijn onder meer te danken aan het feit dat deze voedingsstof een efficiënte anti-oxidant is, die schadelijke zuurstofdeeltjes wegvangt. De beschermende invloed van DMAE wordt nog vergroot doordat deze lichaamseigen stof tevens zeer effectief de celwanden in goede conditie houdt. Als zodanig is DMAE in staat de weerstand van celwanden tegen vrije radicalen en andere schadelijke invloeden te verhogen.


Ten aanzien van de bescherming tegen ouderdomsverschijnselen is het vermeldenswaard dat DMAE ook de vorming van lipofuscine (ouderdomspigment) helpt voorkomen.


Het belang van DMAE voor een goede hersenfunctie is onder meer te danken aan het feit dat deze voedingsstof, die van nature in de hersenen voorkomt, kan worden omgezet in choline. In de hersenen fungeert choline als een voorloper van acetylcholine, een neurotransmitter die voor uiteenlopende hersenfuncties, zoals geheugen en leervermogen, heel belangrijk is.


Door stimulering van de aanmaak van acetylcholine kan suppletie met DMAE resulteren in verbetering van het geheugen en het concentratievermogen, bevordering van de alertheid, stemmingsverbetering en helpen bij vermoeidheid.


Aanbevolen dosering
1 x daags 1 capsule bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd door een deskundige.


Veiligheid
DMAE Forte is een veilig voedingssupplement. Ook van het gebruik van hoeveelheden die hoger zijn dan de richtlijndosering zijn geen schadelijke gevolgen bekend.


Waarschuwing
Mensen die manisch/depressief zijn of lijden aan epilepsie mogen DMAE uitsluitend onder supervisie van een deskundige gebruiken.


Verpakking en bewaring
60 capsules.
Bij voorkeur op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

BESTELLEN DMAE FORTE 500 MG


Waarom de Skin Massages van Facelift à la Carte? Onderstaande foto laat de lymfebanen zien in gezicht en hals. Deze raken dikwijls verstopt waardoor afvalstoffen en toxines achterblijven in de huid. De Skin Massages dragen bij tot het afvoeren van afvalstoffen.
 Terug naar vorige pagina


De FACELIFT methode van Marjo Horn nu compleet op de kaart gezet!
Facelift à la Carte
FACELIFT à la Carte
Korte gerichte oefeningen en zeer effectieve massages voor een ooglift, kaaklijnlift en halslift.
Uiterst geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.
Facelift à la Carte via Bol.com

Passie en Power
Leven met hart en ziel


Marjo Horn
Klik hier om te bestellen
Looking Great in
21 days (Engels)
Bestellen


Facial flex
Facial Flex gebruiker - Meer informatie...

facial flex