Het is uiterst belangrijk dat met het kind besproken wordt, waar de druppeltjes bij zouden kunnen helpen. Het kind mag nooit gedwongen worden om de druppeltjes in te nemen. De meeste kinderen willen graag aan zichzelf werken, want ervaren de ongemakken als zeer vervelend. Ook vinden zij het vaak erg interessant om hun eigen druppeltjes in te nemen. 

Er zijn twee zoekfuncties

Toets het woord, bijvoorbeeld "angst" in de zoekbalk en druk op "zoek!". Je krijgt dan een of meerdere remedies.

Voor een volledig overzicht, indien je geen zoekwoord weet, klik dan op een van de onderstaande buttons.

Wijze van innemen. Doe twee druppeltjes van iedere uitgezochte remedie uit het basisflesje in een 30 ml pipetflesje gevuld met vers bronwater zoals bijvoorbeeld Spa blauw zonder koolzuur. Neem niet meer dan 6 remedies tegelijk. Het is beter om de gemoedstemmingen één voor één te behandelen. Geef hiervan
4 x4 druppeltjes per dag aan het kind. De 4 druppeltjes kunnen in een sapje of in een glas water worden gedaan.Dit flesje blijft ongeveer 2 weken goed, daarna een nieuw flesje maken.
Het aanraken van de tong met het pipetje dient vermeden te worden, daar speeksel het water in het flesje troebel kan maken.

BELANGRIJK! 
Indien je jonger bent dan 18 jaar dien je, alvorens tot opvolging van de tips of gebruik  van de genoemde bloesems over te gaan, eerst hierover met je ouders, wettelijke vertegenwoordigers en de arts te overleggen. 

Terug naar boven
Wat zijn Bach remedies
Disclaimer

copyright © 2000/2001 Topcure