WELKOM IN DE WERELD VAN FENG SHUI


Feng Shui in de slaapkamer

       

Slaapkamer
s


Bed (relatie)
Voor een goede relatie of  voor degenen, die een relatie wensen is het goede Feng Shui om naast het hoofdeinde aan beide zijden van het bed een zelfde nachtkastje te zetten met een lamp er boven of er op. Voor eenheid van de partners is het belangrijk dat het ook dezelfde lampen zijn.

Boven het bed 
Hang geen kastjes achter het bed boven het hoofdeinde, daar deze de energie kunnen drukken en tijdens de slaap een negatieve werking op je kunnen hebben.

Plaatsing van het bed
Het is belangrijk om de bed zo te plaatsen, dat je vanuit het bed de deur kunt zien. Indien dit onmogelijk is, daar er geen ruimte voor is, is het mogelijk om met spiegels te werken, maar plaats de spiegels zo dat het bed er niet in weerschijnt. 

Wanden
Het is goed om rustige kleuren toe te passen in de slaapkamer om de energie te kalmeren. Je kunt kiezen voor de kleur van het element waar de kamer zich bevindt of een kleur die je bijzonder aanspreekt.

Wandversiering
Zorg ervoor dat je vanuit het bed een mooi schilderij ziet, dat je bij het opstaan al blij maakt. Het is heel belangrijk om bij Feng Shui te werken met voorwerpen en schilderijen die je een zogenaamde "uplift" geven. 

Spiegels in de slaapkamer
Wees behoudend met spiegels in de slaapkamer. Het is geen goede Feng Shui is als je jezelf vanuit het bed in de spiegel kunt zien. Volgens Feng Shui principes wordt de geest weerspiegeld, waardoor deze niet tot rust zou komen.

Opruimen
Zorg voor een opgeruimde slaapkamer. Niets beïnvloedt de energie voor de dag zo, als een kamer waar rommel ligt. Als je opstaat in een schone kamer, kun je de dag veel beter aan.

Klik hier voor uitleg over de BAGUA
FENG SHUI KOMPAS
Klik in de vlakken voor het onderwerp.

Helpende vrienden Reizen Spiritualiteit Feng Shui Carrière Levenspad Loopbaan Feng Shui Kennis Wetenschap Competentie Feng Shui Creativiteit Kinderen Toekomst Feng Shui Welvoelen Eenheid Chi Feng Shui Gezondheid Familie Communicatie Feng Shui Relaties Liefdesleven Reputatie Feng Shui Roem Erkenning Succes Feng Shui Voorspoed - Welvaart - Rijkdom Feng Shui
Bij de BHS Feng Shui methode leg je de Bagua (Feng Shui kompas altijd met de onderkant op de plaats waar de ingang is van de kamer of van het huis.
Zie onderstaand voorbeeld.Veel succes op weg naar een gelukkig en harmonieus leven!
Marjo Horn
Feng Shui Consultant

Klik voor

BAGUA
ACHTKANTIG FENG SHUI KOMPAS

 

Wat is Feng Shui?
Feng Shui in de woning
Feng Shui op het werk
Feng Shui in de tuin
Feng Shui voor managers
Feng Shui Ervaringen
 

Terug naar de vorige pagina Copyright © Topcure sinds 2000 - Disclaimer
Spiritualiteit werkt in huis
Feng Shui Specialist Nina Elshof


Weg met de warboel
Karen Kingston


De FACELIFT methode van Marjo Horn nu compleet op de kaart
Facelift à la Carte
FACELIFT à la Carte
Korte gerichte oefeningen en zeer effectieve massages voor een ooglift, kaaklijnlift en halslift.
Uiterst geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.
Facelift à la Carte via Bol.comLas Minute Cadeaus