Schoonheid door ontgiften terwijl u slaapt!
Met Detox PadslAcnebehandeling
Littekenbehandeling
Ruwe huidstructuur
Hyperpigmentatie
Mannenhuid

Rimpels
Doe het zelf verjongskuur
Wat houdt dit verjongingsconcept in?

Natuurlijke schoonheid zonder kunstgrepen

Wat zou je bewegen om iets aan je huid en aan de vorm van je gezicht te willen doen? Gaan zich al kleine rimpeltjes vormen of zijn deze al dieper? Krijgt de kaaklijn een andere vorm? Gaat de neus/lippenlijn zich verdiepen? Komt er een onderkinnetje? Gaat de hals er wat verkreukeld uitzien? Wordt de frons nu wel erg diep? Gaan de oogleden wat meer over de ogen zakken? Vertonen zich al aardig wat horizontale rimpels op het voorhoofd?

Als één of meer van de bovenstaande verschijnselen voor jou spelen, kun je besluiten om de 21-daagse Doe-het-zelf Verjongingskuur te gaan volgen. De methode is gebaseerd op een combinatie van soft-vegetarische voeding - eenvoudige massages (skin-massages) - gemakkelijke gezichtsoefeningen (derma-fitness) en een ademhalingsoefening speciaal voor de huid (skin-breathing) en een aantal dagen per week een maskertje van natuurlijke producten. Maak een afspraak met jezelf dat je je gaat houden aan de methode zoals deze is beschreven. Het fijne van de kuur is dat je geen vrij hoeft te nemen, want het dieet is prettig en je hoeft geen hongergevoel te hebben. De oefeningen en massages gaan tussen de bedrijven door; ze vragen erg weinig tijd. Het programma is zelfs zeer geschikt voor mensen die het erg druk hebben, omdat de gerechten snel klaar zijn. (Kim hier heb ik een zin weggehaald, want deze staat al op de pagina ernaast en dat geeft weer wat ruimte.

Heel belangrijk is dat je 's morgens even de tijd neemt om de veggie-bag te maken, maar als het je beter uitkomt, doe je het de avond ervoor. Gebruik niet het excuus dat je geen tijd hebt want als je gaat sjoemelen, komt er van de kuur niet veel terecht. Ga de uitdaging gewoon met jezelf aan, je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen: een mooie gezichtsvorm en een stralende huid! En als je van deze methode je levensstijl weet te maken, houd je levenslang een jonge uitstraling.

Als je een dag echt niet kan meedoen - om wat voor reden dan ook - hou je gewoon de volgende dag een appeldag. Uitsluitend appels eten; het is heel goed te doen. Streng hè. Het duurt maar 21 dagen, je kunt het best!

www.marjohorn.nl

Terug naar boven Disclaimer
copyright © 2000-2009 Topcure

Topcure behoudt zich het recht voor om inzendingen, die zij niet in
overeenstemming zijn met haar principes en uitgangs-punten acht, niet te  plaatsen.


Ampullenkuur met
kaviaar voor een prachtige huid van Pascaud Beauty
group


Verjongen doe je zelf
Booster box Pascaud
Schoonheid van binnenuit
in combinatie met
Bio Skin Jetting!


Een aanrader!
Dit boek is zo van deze tijd. Mensen zijn zich tegenwoordig veel meer bewust van hun gezondheid. Uiterlijk speelt daarbij ook een belangrijke rol, maar niet iedereen wil meteen aan de cosmetische chirurgie. Dit boek is heel duidelijk en prettig beschreven en vertelt hoe je op een natuurlijke manier ook heel veel aan je uiterlijk kunt veranderen. Marjo Horn is het levende bewijs dat deze methode werkt!


Rimpels behandel je zelf met
de Marjo Horn anti-rimpel-
methode!
Tips

beauty, beauty salons, vrouw, vrouwen, verwend worden, verzorging, top tot teen, beautyfarms, schoonheidssalons, schoonheidsalons, schoonheid, mooi, gladde huid, huidverzorging, brandwonden, littekenbehandeling, littekens, tandheelkunde, implantaten, liposuctie, cosmetische chirurgie, cosmetisch, plastische chirurgie, geestelijk, lichamelijk, ervaringen, topkuur, topcure, massages, massage, verwennen, verwend worden, vrouw, vrouwen, zwemmen, zwembad